781 571 781 LUB NAPISZ SKLEP@ANGRYFISH.PL

Producenci
Nowości
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 4,27 / 150
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 4,27 / 150

1 274,15 zł

Cena regularna: 1 499,00 zł

Najniższa cena: 1 379,00 zł
szt.
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,96 / 150g
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,96 / 150g

1 231,65 zł

Cena regularna: 1 449,00 zł

Najniższa cena: 1 379,00 zł
szt.
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,66 / 120g
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,66 / 120g

1 172,15 zł

Cena regularna: 1 379,00 zł

Najniższa cena: 1 329,00 zł
szt.
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,96 / 120g
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,96 / 120g

1 214,65 zł

Cena regularna: 1 429,00 zł

Najniższa cena: 1 329,00 zł
szt.
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,66 / 90g
Wędka Daiwa N'ZON Distance Special Feeder 3,66 / 90g

1 129,65 zł

Cena regularna: 1 329,00 zł

Najniższa cena: 1 329,00 zł
szt.
Kołowrotek Daiwa 24 TDR Match & Feeder 3012QD
Kołowrotek Daiwa 24 TDR Match & Feeder 3012QD

1 172,15 zł

Cena regularna: 1 379,00 zł

Najniższa cena: 1 379,00 zł
szt.
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - XXXLARGE
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - XXXLARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - XXLARGE
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - XXLARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON- XLARGE
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON- XLARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - LARGE
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - LARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - MEDIUM
KOSZULKA WHITE T-SHIRT PRESTON - MEDIUM

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA GREY T-SHIRT PRESTON- XLARGE
KOSZULKA GREY T-SHIRT PRESTON- XLARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA GREY T-SHIRT PRESTON- LARGE
KOSZULKA GREY T-SHIRT PRESTON- LARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA GREY T-SHIRT PRESTON- MEDIUM
KOSZULKA GREY T-SHIRT PRESTON- MEDIUM

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA BLACK T-SHIRT PRESTON - XLARGE
KOSZULKA BLACK T-SHIRT PRESTON - XLARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA BLACK T-SHIRT PRESTON- LARGE
KOSZULKA BLACK T-SHIRT PRESTON- LARGE

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZULKA BLACK T-SHIRT PRESTON - MEDIUM
KOSZULKA BLACK T-SHIRT PRESTON - MEDIUM

67,90 zł

Cena regularna: 97,00 zł

Najniższa cena: 97,00 zł
szt.
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER XL/50g
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER XL/50g

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 11,50 zł
szt.
KOSZYK  PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER XL/40G
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER XL/40G

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 11,50 zł
szt.
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER XL/30G
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER XL/30G

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 11,50 zł
szt.
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER L/50G
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER L/50G

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 11,50 zł
szt.
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER L/40G
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER L/40G

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 11,50 zł
szt.
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER L/30G
KOSZYK PRESTON HEXMESH PLASTIC OPEN END FEEDER L/30G

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 11,50 zł
szt.
Promocje
Wędka Matrix Ethos XR-S Feeder 11.6FT / 3.5m / 35g
Wędka Matrix Ethos XR-S Feeder 11.6FT / 3.5m / 35g

584,12 zł

Cena regularna: 859,00 zł

Najniższa cena: 730,15 zł
szt.
Kosz podbieraka byDome Team Feeder Method King L
Kosz podbieraka byDome Team Feeder Method King L

106,25 zł

Cena regularna: 125,00 zł

Najniższa cena: 100,00 zł
szt.
Wędka TEAM FEEDER Fine Max 350ML
Wędka TEAM FEEDER Fine Max 350ML

558,40 zł

Cena regularna: 698,00 zł

Najniższa cena: 558,40 zł
szt.
Wędka Matrix Ethos XR-C Bomb 10FT / 3.0m / 40g
Wędka Matrix Ethos XR-C Bomb 10FT / 3.0m / 40g

556,92 zł

Cena regularna: 819,00 zł

Najniższa cena: 696,15 zł
szt.
Żyłka By Döme TEAM FEEDER Camou Blue Line 0,25 mm
Żyłka By Döme TEAM FEEDER Camou Blue Line 0,25 mm

41,65 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 39,20 zł
szt.
Kołowrotek Daiwa Ninja Match LT 3000-C
Kołowrotek Daiwa Ninja Match LT 3000-C

322,15 zł

Cena regularna: 379,00 zł

Najniższa cena: 284,75 zł
szt.
Żyłka By Dome Master Carp Line 0,20mm
Żyłka By Dome Master Carp Line 0,20mm

23,79 zł

Cena regularna: 27,99 zł

Najniższa cena: 16,79 zł
szt.
Koszyk zanętowy Preston Hexmesh Plastic Cage Feeder - Medium // 20g
Koszyk zanętowy Preston Hexmesh Plastic Cage Feeder - Medium // 20g

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 9,77 zł
szt.
Żyłka Haldorado Big River Main Line 0,22mm / 300m
Żyłka Haldorado Big River Main Line 0,22mm / 300m

18,69 zł

Cena regularna: 21,99 zł

Najniższa cena: 21,99 zł
szt.
SPECIALIST PŁOĆ KONOPIE Zanęta MatchPro 700g
SPECIALIST PŁOĆ KONOPIE Zanęta MatchPro 700g

6,38 zł

Cena regularna: 7,50 zł

Najniższa cena: 6,38 zł
szt.
Przynęta Feeder Bait Czinkers - Mania Fruits 60ml
Przynęta Feeder Bait Czinkers - Mania Fruits 60ml

10,50 zł

Cena regularna: 15,00 zł

Najniższa cena: 11,10 zł
szt.
SG2 POWER GAME BC 7'3"/2.21M MF 70-130G/XH 2
SG2 POWER GAME BC 7'3"/2.21M MF 70-130G/XH 2

238,20 zł

Cena regularna: 397,00 zł

Najniższa cena: 277,90 zł
szt.
Stég Tasty Smoke Spray Sour Cherry 30ml
Stég Tasty Smoke Spray Sour Cherry 30ml

6,30 zł

Cena regularna: 12,59 zł

Najniższa cena: 6,30 zł
szt.
Wędka Preston Ascension Feeder 12'6"' / 3.8m / 80g
Wędka Preston Ascension Feeder 12'6"' / 3.8m / 80g

467,35 zł

Cena regularna: 719,00 zł

Najniższa cena: 431,40 zł
szt.
Koszyk zanętowy Preston Hexmesh Plastic Cage Feeder - Small // 30g
Koszyk zanętowy Preston Hexmesh Plastic Cage Feeder - Small // 30g

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 9,77 zł
szt.
Koszyk zanętowy Preston Hexmesh Plastic Cage Feeder - Medium // 30g
Koszyk zanętowy Preston Hexmesh Plastic Cage Feeder - Medium // 30g

8,05 zł

Cena regularna: 11,50 zł

Najniższa cena: 9,77 zł
szt.
Żyłka By Dome Super Sensitive Line 0,18mm
Żyłka By Dome Super Sensitive Line 0,18mm

20,39 zł

Cena regularna: 23,99 zł

Najniższa cena: 14,39 zł
szt.
Wędka By Dome Master Carp Pro 390H
Wędka By Dome Master Carp Pro 390H

290,55 zł

Cena regularna: 447,00 zł

Najniższa cena: 312,90 zł
szt.
TOP CLASS RZEKA Zanęta MatchPro 1kg
TOP CLASS RZEKA Zanęta MatchPro 1kg

10,29 zł

Cena regularna: 12,10 zł

Najniższa cena: 10,28 zł
szt.
FISHUP Morio (Cheese) 1.2” #106 - Earthw
FISHUP Morio (Cheese) 1.2” #106 - Earthw

0,85 zł

Cena regularna: 1,70 zł

Najniższa cena: 1,26 zł
szt.
READY METHODMIX ORZECH TYGRYSI Zanęta MatchPro 700g
READY METHODMIX ORZECH TYGRYSI Zanęta MatchPro 700g

12,32 zł

Cena regularna: 17,60 zł

Najniższa cena: 12,32 zł
szt.
Wędka Preston Carbonactive Supera SL 11" Feeder 30g
Wędka Preston Carbonactive Supera SL 11" Feeder 30g

629,85 zł

Cena regularna: 969,00 zł

Najniższa cena: 581,40 zł
szt.
Stég Tasty Smoke Jam Pomarańcza 60ml
Stég Tasty Smoke Jam Pomarańcza 60ml

10,50 zł

Cena regularna: 20,99 zł

Najniższa cena: 10,50 zł
szt.
Wędka By Dome TEAM FEEDER Tornado Long Cast 420LC
Wędka By Dome TEAM FEEDER Tornado Long Cast 420LC

432,65 zł

Cena regularna: 509,00 zł

Najniższa cena: 407,20 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Produkt dnia
TACKA MIKADO - BOCZNA 40x40cm
TACKA MIKADO - BOCZNA 40x40cm

159,00 zł

szt.
 KOMBINEZON PRESTON CELCIUS SUIT - L
KOMBINEZON PRESTON CELCIUS SUIT - L

499,00 zł

Cena regularna: 836,00 zł

Najniższa cena: 499,00 zł
szt.
Pokrowiec Preston SUPERA Large Rod Holdall
Pokrowiec Preston SUPERA Large Rod Holdall

379,50 zł

Cena regularna: 759,00 zł

Najniższa cena: 399,00 zł
szt.
ZESTAW POJEMNIKÓW EVA - MF 009 MIKADO
ZESTAW POJEMNIKÓW EVA - MF 009 MIKADO

183,00 zł

szt.
Nash Cool Bag 25l
Nash Cool Bag 25l

231,99 zł

Cena regularna: 289,99 zł

Najniższa cena: 246,49 zł
szt.
POJEMNIK NA PELLET EVA - MF SET
POJEMNIK NA PELLET EVA - MF SET

91,00 zł

szt.
Wędka Karpiowa Dwarf Cork 9ft 2.75lb
Wędka Karpiowa Dwarf Cork 9ft 2.75lb

288,00 zł

Cena regularna: 385,00 zł

Najniższa cena: 327,25 zł
szt.
Kołowrotek Preston Extremity Feeder 620
Kołowrotek Preston Extremity Feeder 620

519,00 zł

szt.
Wędka By Dome Pro Method Feeder 380MH
Wędka By Dome Pro Method Feeder 380MH

369,20 zł

Cena regularna: 568,00 zł

Najniższa cena: 397,60 zł
szt.
Pokrowiec Preston SUPERA Small Rod Holdall
Pokrowiec Preston SUPERA Small Rod Holdall

289,50 zł

Cena regularna: 579,00 zł

Najniższa cena: 299,00 zł
szt.

Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu AngryFish
https://angryfish.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Maciej Bartkowiak, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Fotore Maciej Bartkowiak, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 5010071197, nr REGON 385730941, Pl. B. Chrobrego 28.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: sklep@angryfish.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

3. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

4. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

6. Subskrypcja newslettera

W jakim celu?
wysyłanie newslettera
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

7. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • statystycznych
  • marketingowych

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Pliki cookies nie będą przetwarzane przez nas dłużej niż 15 minut od ostatniej wizyty w Sklepie.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
podmiot dostarczający do Ciebie produkt – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
podmiot zapewniający system ratalny nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

AngryFish | ul. B. Chrobrego 28 | 56-200 Góra | woj. dolnośląskie | tel: 781 571 781 | mail: sklep@angryfish.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl