781 571 781 LUB NAPISZ SKLEP@ANGRYFISH.PL

Producenci
Nowości
Pokrowiec MAP Rod Protection Case XL
Pokrowiec MAP Rod Protection Case XL

1 196,10 zł

Cena regularna: 1 329,00 zł

Najniższa cena: 1 199,00 zł
szt.
KOŁOWROTEK MAP CARPTEK ACS 4000 FD
KOŁOWROTEK MAP CARPTEK ACS 4000 FD

359,10 zł

Cena regularna: 399,00 zł

Najniższa cena: 399,00 zł
szt.
Wędka MAP Extremis Distance Feeder - 4,20m/45-120g
Wędka MAP Extremis Distance Feeder - 4,20m/45-120g

989,10 zł

Cena regularna: 1 099,00 zł

Najniższa cena: 1 099,00 zł
szt.
Wędka MAP Extremis Distance Feeder - 4,00m/45-100g
Wędka MAP Extremis Distance Feeder - 4,00m/45-100g

971,10 zł

Cena regularna: 1 079,00 zł

Najniższa cena: 1 019,00 zł
szt.
Wędka MAP Extremis Distance Feeder - 3,90m/25-80g
Wędka MAP Extremis Distance Feeder - 3,90m/25-80g

953,10 zł

Cena regularna: 1 059,00 zł

Najniższa cena: 1 059,00 zł
szt.
Pellet Osmo DISC 800g
Pellet Osmo DISC 800g

21,50 zł

szt.
TORBA PRESTON HARDCASE ROLLER SAFE
TORBA PRESTON HARDCASE ROLLER SAFE

449,65 zł

Cena regularna: 529,00 zł

Najniższa cena: 423,20 zł
Koszyk Preston ICS IN-LINE CAGE FEEDER LARGE 45g
Koszyk Preston ICS IN-LINE CAGE FEEDER LARGE 45g

14,45 zł

Cena regularna: 17,00 zł

Najniższa cena: 13,60 zł
szt.
Koszyk Preston ICS IN-LINE CAGE FEEDER MEDIUM 30g
Koszyk Preston ICS IN-LINE CAGE FEEDER MEDIUM 30g

14,45 zł

Cena regularna: 17,00 zł

Najniższa cena: 13,60 zł
szt.
Koszyk Preston ICS IN-LINE CAGE FEEDER MEDIUM 20g
Koszyk Preston ICS IN-LINE CAGE FEEDER MEDIUM 20g

14,45 zł

Cena regularna: 17,00 zł

Najniższa cena: 13,60 zł
szt.
Atraktor Nash Scopex Squid Extract 50g
Atraktor Nash Scopex Squid Extract 50g

37,99 zł

szt.
Plecak Avid RVS Ruckbag
Plecak Avid RVS Ruckbag

362,00 zł

szt.
Promocje
Kołowrotek Preston Inertia 520
Kołowrotek Preston Inertia 520

288,15 zł

Cena regularna: 339,00 zł

Najniższa cena: 271,20 zł
szt.
Spławik Matrix Pellet Waggler 12mm 10g
Spławik Matrix Pellet Waggler 12mm 10g

38,25 zł

Cena regularna: 45,00 zł

Najniższa cena: 36,00 zł
szt.
PRZYPONY MATRIX MXC-4 X-STRONG BAIT BAND RIG 18" / 45CM - ROZ. 12
PRZYPONY MATRIX MXC-4 X-STRONG BAIT BAND RIG 18" / 45CM - ROZ. 12

20,83 zł

Cena regularna: 24,50 zł

Najniższa cena: 19,60 zł
szt.
Czapka z daszkiem Preston Black HD Cap P0200501
Czapka z daszkiem Preston Black HD Cap P0200501

50,15 zł

Cena regularna: 59,00 zł

Najniższa cena: 47,20 zł
szt.
Koszyczek Guru X-Change Distance Feeder L 40g+50g Cage
Koszyczek Guru X-Change Distance Feeder L 40g+50g Cage

17,62 zł

Cena regularna: 23,50 zł

Najniższa cena: 18,80 zł
szt.
Koszyki GURU X-Change Distance Feeder Small 20g+30g Solid
Koszyki GURU X-Change Distance Feeder Small 20g+30g Solid

17,62 zł

Cena regularna: 23,50 zł

Najniższa cena: 18,80 zł
szt.
Koszyk zanętowy Matrix Open End Feeder Large 45g
Koszyk zanętowy Matrix Open End Feeder Large 45g

8,93 zł

Cena regularna: 10,50 zł

Najniższa cena: 8,40 zł
szt.
Koszyk Preston ICS DURA FLAT METHOD FEEDER-MINI 20g
Koszyk Preston ICS DURA FLAT METHOD FEEDER-MINI 20g

14,36 zł

Cena regularna: 16,90 zł

Najniższa cena: 13,52 zł
szt.
Koszyk Preston ICS In-Line Banjo XR Feeder M 30g
Koszyk Preston ICS In-Line Banjo XR Feeder M 30g

15,30 zł

Cena regularna: 18,00 zł

Najniższa cena: 14,40 zł
szt.
Podajnik  Matrix Alloy Method Feeder Small 25g
Podajnik Matrix Alloy Method Feeder Small 25g

12,75 zł

Cena regularna: 15,00 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt.
Rurki z amortyzatorem Matrix Elasticated Feeder Tubes Large
Rurki z amortyzatorem Matrix Elasticated Feeder Tubes Large

11,05 zł

Cena regularna: 13,00 zł

Najniższa cena: 10,40 zł
szt.
Czapka zimowa Matrix Thinsulate Beanie Hat - Light Grey
Czapka zimowa Matrix Thinsulate Beanie Hat - Light Grey

63,75 zł

Cena regularna: 75,00 zł

Najniższa cena: 60,00 zł
szt.
Wędka Preston Feeder Feeda Rod
Wędka Preston Feeder Feeda Rod

475,15 zł

Cena regularna: 559,00 zł

Najniższa cena: 447,20 zł
szt.
Spławik Matrix Foam Pellet Waggler 6g
Spławik Matrix Foam Pellet Waggler 6g

19,12 zł

Cena regularna: 22,50 zł

Najniższa cena: 18,00 zł
szt.
Zestaw organizerów Matrix EVA Seatbox Storage System
Zestaw organizerów Matrix EVA Seatbox Storage System

305,15 zł

Cena regularna: 359,00 zł

Najniższa cena: 287,20 zł
szt.
Koszyk Wire Bait Up Feeder - 45g
Koszyk Wire Bait Up Feeder - 45g

14,02 zł

Cena regularna: 16,50 zł

Najniższa cena: 13,20 zł
szt.
Koszyk Preston ICS In-Line Banjo XR Feeder L 30g
Koszyk Preston ICS In-Line Banjo XR Feeder L 30g

15,30 zł

Cena regularna: 18,00 zł

Najniższa cena: 14,40 zł
HACZYKI MATRIX MXB-1 - ROZ. 12
HACZYKI MATRIX MXB-1 - ROZ. 12

9,35 zł

Cena regularna: 11,00 zł

Najniższa cena: 8,80 zł
szt.
Czapka Matrix Surefit Baseball Cap - Grey
Czapka Matrix Surefit Baseball Cap - Grey

75,65 zł

Cena regularna: 89,00 zł

Najniższa cena: 71,20 zł
Spławik Matrix Foam Pellet Waggler 3g
Spławik Matrix Foam Pellet Waggler 3g

19,12 zł

Cena regularna: 22,50 zł

Najniższa cena: 18,00 zł
szt.
Przypon z gumką MF 501BM rozm. 8 śr. 0,218mm
Przypon z gumką MF 501BM rozm. 8 śr. 0,218mm

6,49 zł

Cena regularna: 12,99 zł

Najniższa cena: 7,79 zł
szt.
Wspornik Preston OFFBOX36 Uni Side Tray Support Ar
Wspornik Preston OFFBOX36 Uni Side Tray Support Ar

114,75 zł

Cena regularna: 135,00 zł

Najniższa cena: 108,00 zł
Przypony Preston KKH-B Mag Store Hair Rigs - 4" / BANDED / roz.12
Przypony Preston KKH-B Mag Store Hair Rigs - 4" / BANDED / roz.12

19,12 zł

Cena regularna: 22,50 zł

Najniższa cena: 18,00 zł
szt.
Haczyki Preston MCM-B EYED - 14
Haczyki Preston MCM-B EYED - 14

10,62 zł

Cena regularna: 12,50 zł

Najniższa cena: 10,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Produkt dnia
Kombinezon Matrix Winter Suit XXL
Kombinezon Matrix Winter Suit XXL

799,00 zł

Cena regularna: 940,00 zł

Najniższa cena: 599,00 zł
szt.
ZESTAW POJEMNIKÓW EVA - MF 009 MIKADO
ZESTAW POJEMNIKÓW EVA - MF 009 MIKADO

183,00 zł

szt.
Ciężarki Preston In-Line Match Cube - 15g
Ciężarki Preston In-Line Match Cube - 15g

16,15 zł

Cena regularna: 19,00 zł

Najniższa cena: 15,20 zł
szt.
TACKA MIKADO - BOCZNA 40x40cm
TACKA MIKADO - BOCZNA 40x40cm

159,00 zł

szt.
SPŁAWIK PRESTON PRECISION PELLET WAGGLER - 6G
SPŁAWIK PRESTON PRECISION PELLET WAGGLER - 6G

13,60 zł

Cena regularna: 16,00 zł

Najniższa cena: 12,80 zł
POJEMNIK NA PELLET EVA - MF SET
POJEMNIK NA PELLET EVA - MF SET

91,00 zł

szt.
Siedzisko Preston Absolute Station 2023 - White Edition
Siedzisko Preston Absolute Station 2023 - White Edition

4 079,15 zł

Cena regularna: 4 799,00 zł

Najniższa cena: 3 839,20 zł
Kombinezon Matrix Winter Suit L
Kombinezon Matrix Winter Suit L

599,00 zł

Cena regularna: 940,00 zł

Najniższa cena: 599,00 zł
szt.
Pokrowiec Preston SUPERA Rod Holdall Small 185 cm
Pokrowiec Preston SUPERA Rod Holdall Small 185 cm

492,15 zł

Cena regularna: 579,00 zł

Najniższa cena: 289,50 zł
szt.
Pokrowiec Preston SUPERA Rod Holdall Large 185 cm
Pokrowiec Preston SUPERA Rod Holdall Large 185 cm

645,15 zł

Cena regularna: 759,00 zł

Najniższa cena: 379,50 zł
szt.
Kołowrotek Preston Extremity Feeder 620
Kołowrotek Preston Extremity Feeder 620

441,15 zł

Cena regularna: 519,00 zł

Najniższa cena: 415,20 zł
Koszyk ICS In-Line Dura Flat Method-XL 30g
Koszyk ICS In-Line Dura Flat Method-XL 30g

14,36 zł

Cena regularna: 16,90 zł

Najniższa cena: 13,52 zł
szt.
Kombinezon Matrix Winter Suit XL
Kombinezon Matrix Winter Suit XL

599,00 zł

Cena regularna: 940,00 zł

Najniższa cena: 599,00 zł
szt.
Ciężarki Preston In-Line Match Cube - 30g
Ciężarki Preston In-Line Match Cube - 30g

16,15 zł

Cena regularna: 19,00 zł

Najniższa cena: 15,20 zł
szt.

Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu AngryFish
https://angryfish.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Maciej Bartkowiak, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Fotore Maciej Bartkowiak, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 5010071197, nr REGON 385730941, Pl. B. Chrobrego 28.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: sklep@angryfish.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

3. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

4. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

6. Subskrypcja newslettera

W jakim celu?
wysyłanie newslettera
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

7. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • statystycznych
  • marketingowych

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Pliki cookies nie będą przetwarzane przez nas dłużej niż 15 minut od ostatniej wizyty w Sklepie.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
podmiot dostarczający do Ciebie produkt – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
podmiot zapewniający system ratalny nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

AngryFish | ul. B. Chrobrego 28 | 56-200 Góra | woj. dolnośląskie | tel: 781 571 781 | mail: sklep@angryfish.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl